wireless keeps disconnecting

hello I am running netrunner 64 bit on my PC , works great except the wireless keeps loosing connection it will not reconnect unless I remove the usb cable ,
I’ve alfa wireless awus036h card . :@

raedov@nixi:~$ lsusb
Bus 001 Device 002: ID 8087:0024 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub
Bus 002 Device 002: ID 8087:0024 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 001 Device 003: ID 045e:070f Microsoft Corp.
Bus 002 Device 003: ID 413c:2106 Dell Computer Corp. Dell QuietKey Keyboard
Bus 002 Device 005: ID 0bda:8187 Realtek Semiconductor Corp. RTL8187 Wireless Adapter
Bus 002 Device 004: ID 046d:c05f Logitech, Inc.

============================================

raedov@nixi:~$ lspci
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family DRAM Controller (rev 09)
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)
00:16.0 Communication controller: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family MEI Controller #1 (rev 04)
00:19.0 Ethernet controller: Intel Corporation 82579LM Gigabit Network Connection (rev 04)
00:1a.0 USB controller: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller #2 (rev 04)
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family High Definition Audio Controller (rev 04)
00:1c.0 PCI bridge: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family PCI Express Root Port 1 (rev b4)
00:1c.2 PCI bridge: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family PCI Express Root Port 3 (rev b4)
00:1d.0 USB controller: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller #1 (rev 04)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev a4)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation Q65 Express Chipset Family LPC Controller (rev 04)
00:1f.2 SATA controller: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family SATA AHCI Controller (rev 04)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 6 Series/C200 Series Chipset Family SMBus Controller (rev 04)

============================================

any idea ?

seems like a known bug, still not completely solved in (k)ubuntu:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/455354/comments/55

After googling the “problem + ubuntu”, do you have an internal device? MAybe this helps:
http://askubuntu.com/questions/229678/cant-make-awus036h-work-in-ubuntu-12-10/230254#230254

Another remedy you can look at is ndiswrapper. Pretty handy tool for problematic wireless. I need to use it for my Ralink device.
A quick search shows me ndiswrapper supports your card.